Ποιοί είμαστε …

Η CIMA Software EMEA διαθέτει αποκλειστικά και υποστηρίζει στην Ευρώπη τα προϊόντα λογισμικού DocuClass της CIMA Software US, ενώ παράλληλα υλοποιεί έργα για την ψηφιακή διαχείριση όλων των "τύπων" εγγράφων (documents), καθώς και την αυτοματοποίηση ή βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών που στηρίζονται σε αυτά. Οι λύσεις μας είναι τεχνολογικά και λειτουργικά προηγμένες, εξειδικεύονται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ η απόσβεσή τους γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα προσφέροντας μια από τις καλύτερες αναλογίες "Value for Money" της αγοράς

Διαχείριση Εγγράφων

Document Managementt
Οργανώστε και διαχειριστείτε όλα τα ψηφιακά και φυσικά έγγραφα της επιχείρησής σας σε ένα ασφαλές και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον. Μειώστε τα κόστη φύλαξης του φυσικού αρχείου, μηδενίστε την πιθανότητα απώλειας εγγράφων και αυξήστε την παραγωγικότητα σας (περισσότερα...)

Επεξεργασία & Αυτοματοποίηση

Document Processing & Automation
Δημιουργείστε και χαρακτηρίστε αυτόματα ψηφιακά έγγραφα ψηφιοποιώντας έντυπα μαζικά, από εκτυπώσεις οποιουδήποτε συστήματος, φορολογικούς μηχανισμούς, emails ή οποιαδήποτε άλλη πηγή. Διανείμετε ή μοιραστείτε με ασφάλεια τα έγγραφα με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας (περισσότερα...)

Ροές Εργασίας

Workflows
Αυτοματοποιείστε άμεσα και απλά τις ροές εργασίας που βασίζονται σε έγγραφα. Μειώστε τον χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης των διαδικασιών σε όλα τα τμήματα της επιχείρησής σας. Υλοποιείστε ροές αιτήσεων, εγκρίσεων και ηλεκτρονικών εξουσιοδοτήσεων ή ψηφιακών υπογραφών (περισσότερα...)

Εμπιστευθείτε μας …


Μάθετε για ποιούς λόγους εκαντάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο εμπιστεύνται τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας (περισσότερα...)

Επικοινωνήστε …

LiveZilla Live Help
Υποστήριξη Πελατών

Προιόντα

Software Products

Το DocuClass περιλαμβάνει περισσότερα από 25 προιόντα λογισμικού, τα οποία συνδιάζονται αρμονικά μεταξύ τους προκειμένου να διαμορφώσουν την λύση η οποία απαιτείται για την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Ταυτόχρονα κάθε προιόν του DocuClass έχει την δική του αξία licensing, έτσι ώστε να επενδύσετε μόνο για την λειτουργικότητα την οποία χρειάζεστε – ενώ παραμένετε βέβαιοι ότι το σύστημά σας θα επεκταθεί όταν και αν το χρειαστείτε, προστατεύοντας την συνολική σας επένδυση.

Το DocuClass Express αποτελεί την “all in one” entry – level λύση η οποία θα καλύψει τις ανάγκες μιας μεσαίας επιχείρησης ή ενός τμήματος μιας μεγάλης επιχείρησης ή οργανσιμού, όταν δεν απαιτούνται ιδιαίτεροι αυτοματισμοί στην επεξεργασία των εγγράφων. Το DocuClass Enterpise περιλαμβάνει την συνολική πλατφόρμα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και απευθύνεται σε μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις και οργανσιμούς, που επιθυμούν αυτόματη επεξεργασία εγγράφων και πιθανώς ροές εργασίας. Το DocuClass Express καθώς και το DocuClass Enterpise εγκαθίστανται στην δική σας υποδομή (on premises).

Το DocuClass as a Service (DaaS) είναι η λύση μας για την χρήση του DocuClass σαν υπηρεσία στο cloud, ενώ το DocuClass Mobile επιτρέπει την χρήση του DocuClass από κινούμενους χρήστες μέσω smart phone ή tablet.

Διαθέτουμε επίσης μια σειρά προιόντων σχεδιασμένων για να διασυνδέσετε με πολλαπλούς τρόπους το DocuClass με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε

woolrich outlet woolrich uomo woolrich donna woolrich outlet online tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany roshe run pas cher roshe run femme